Även om många numera handlar sina smycken online kan det vara skönt att handla hos en guldsmed med jämna mellanrum. De är ofta mycket kunniga om sina smycken och kan hjälpa dig, till exempel om du är på jakt efter en fin present. Det finns väldigt många bra guldsmedsbutiker i Sverige och här kommer vi tipsa dig om våra absoluta favoriter.

Albrekts guld

Albrekts guld är en anrik butik som har funnits ända sedan 1977. Här hittar du det mesta inom smycken och diamanter. Det spelar ingen roll om det är till dig själv eller en gåva till någon annan, du kommer med största sannolikhet hitta något speciellt. Förutom flera fysiska butiker runt om i landet kan du även handla online. Du kan alltså besöka deras butik och spana in vad du vill ha och sedan beställa nämnd vara på nätet. De har inte bara exklusiva smycken utan även lite billigare alternativ om du är på jakt efter det. De har också särskilda erbjudanden för dig som är företagskund, vilket är ett stort plus.

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld är verkligen en anrik butik som har funnits ända sedan 1860. Det är alltså ingen underdrift att säga att de kan allt om smycken och diamanter. Precis som Albrekts guld så har de både en webbshop och fysiska butiker på flera ställen i Sverige. Det går även bra att välja ut vad du vill ha på nätet och sedan hämta i den butik som ligger närmast dig. De säljer det mesta i smyckesväg och om du handlar online har du även möjlighet att sortera efter varumärke. Dessutom har de flera roliga kampanjer där du kan få bra rabatt på utvalda varor. Vi gillar Hallbergs Guld för det är ett tryggt val där du hittar smycken och diamanter av hög kvalitet och av kända varumärken.