Letar du efter en bra smyckesbutik online? Utbudet är idag väldigt stort och det kan vara svårt att veta vad som skiljer de olika butikerna åt. Vissa nätbutiker satsar på billiga smycken och brukar ha ett ganska stort utbud av olika varumärken och modeller. Andra är mer exklusiva och satsar på smycken av högre klass och till dyrare priser. Det är ett ganska enkelt sätt att skilja mellan olika butiker. Här presenterar vi några av våra personliga favoriter när det kommer till att handla smycken på nätet.

Chanti.se

Chanti.se är ett perfekt val om du vill hitta en smyckesbutik som säljer lite mer exklusiva smycken. De har ett brett utbud av diamantringar och även sådana som passar till vigsel och förlovning. Förutom detta har de även ett bra utbud av armband och halsband samt klockor. Du har möjlighet att spara upp till 70 % av det rekommenderade priset genom att handla hos dem. Dessutom erbjuder de flera olika betalningsmetoder inklusive betalkort och Klarna. Något som vi verkligen gillar med denna danska sajt är att du alltid har 30 dagars returrätt, vilket är ett stort plus i kanten. Leveranstiden varierar beroende på om smycket finns på lager eller inte men den kortaste är 3-4 dagar.

Boozt.com

Detta är inte en renodlad smyckessajt utan en butik där du kan shoppa allt från kläder till accessoarer. De har ett otroligt stort utbud av smycken från kända varumärken som Pilgrim och SNÖ of Sweden. Dessutom säljs de ofta till nedsatt pris. Det är alltså en nätbutik där du kan göra stora fynd och även shoppa resterande plagg till en snygg outfit. Boozt har ett imponerande utbud av betalningsmetoder inklusive Paypal och direktbetalning med Trustly. Dessutom kan du betala med både kort och via Klarna. När det kommer till leveransalternativ kan du också välja flera olika firmor inklusive Bring och Postnord.